Padurma Tips Voor Drukwerk Gebruik:

Veel drukwerk wordt slecht gelezen. Brochures en posters zijn vaak weggegooid geld. Want wat heb je aan een mooie poster als je 'm lelijk ophangt? Of nog erger, als 'ie niet gezien wordt? Als je merkt dat jouw investeringen in drukwerk wel wat meer mogen opleveren, dan hebben wij wat goede tips voor je.

 

  1. Hang je posters recht. De basics, maar niet minder belangrijk. Ook al heb je nog zoveel zorg besteed aan de inhoud en de opmaak van je poster, als de presentatie slechts is, wordt alleen dát onthouden. Dus; gebruik een kliklijst of posterklemmen, als je poster maar recht en strak hangt.  of plak uw poster op de ramen met gudy window geen plakbandjes meer nodig en makkelijk er af te halen en te herbruiken
  2.  

  3. Gebruik brochurestandaards. Vaak liggen brochures zomaar ergens op een balie of tafel. Dat zegt iets over de waarde die je er aan hecht. Als je vindt dat de brochures gelezen mogen worden dan gebruik je standaards waarin ze tot hun recht komen. Kunststof of metaal, enkel- of meervoudig, laat je folders en brochures opvallen!  
  4.  

  5. Gebruik flyers als een voucher. Flyers inzetten zónder meetbaar resultaat. Da's zonde, niet alleen van het papier, maar ook van je inspanningen. Gebruik flyers dus eens als een voucher, een inwisselbare bon met een kortingscode ofzo. Iets dat er voor zorgt dat je flyer een meetbaar instrument wordt.  
  6.  

  7. Laat er licht zijn. En er was licht. Kliklijsten met LED verlichting. Met deze moderne manier van kliklijsten verlichten trek je niet alleen meer aandacht naar je posters, maar zorg je ook voor een kostenbesparing op je energie. De hele nacht een spotje laten branden op je raamposters is namelijk veel duurder dan het verbruik van LED lampjes.